Zwangerschap Shoot

Een zwangerschap is een van de meest bijzondere perioden in je leven. Die mooie buik is voor 9 maanden het eerste thuis voor jullie kindje. Daarnaast heb je niet voor niets die mooie pregnancy glow, dus zonde om daar geen foto’s van te maken. Graag maak ik foto’s van jou en/of zonder je partner op een prachtige buiten locatie, maar thuis is natuurlijk ook mogelijk.

het beste maken we de foto’s tussen de 31-35 weken zwangerschap: dan heb je wel een mooie grote buik, maar geeft deze meestal nog geen grote ongemakken. Daarnaast ben je dan eigenlijk bijna altijd wel optijd voor als die kleine bedenkt om wat eerder te komen kijken. 

Ik heb enkele jurken beschikbaar in mijn client closet die je aan kunt lenen en aandoen tijdens de shoot. Dit zijn jurken die een simpele, romantische sfeer hebben zonder veel poespas waarin de zwangere buik goed uitkomt. Ook zijn er jurken bij waarbij bijvoorbeeld de buik bloot kan worden gefotografeerd, en (eventueel) de rest van het lichaam bedekt. Er zijn veel opties en mogelijkheden, en ik denk graag mee om jouw droomfoto’s te realiseren. Hieronder vind je foto’s uit mijn portfolio, bekijk deze rustig. Op de tarieven pagina vind je informatie over de prijs van deze shoot en wat hierbij inbegrepen is. De shoot boeken kan via de contact pagina. Wanneer je een zwangerschaps- en newbornshoot samen boekt, krijg je 10% korting!