Beach Bruiloft van L&J

Een strand bruiloft bij Castricum


De Dag van L&J

Wat een liefde hing er in de lucht bij de bruiloft van L&J. Ze hebben niet alleen met elkaar een prachtige liefdesconnectie, maar ook met al hun familie en vrienden. Het was een zonovergoten liefdevolle dag, met de styling tot in de puntjes verzorgd. 

L&J starten hun dag gescheiden. De mannen maakten zich samen met de bruidegom klaar in een hotel dichtbij, en de vrouwen samen met de bruid bij hun thuis. Beiden wensten foto’s van het aankleedmoment, wat altijd al leuke momenten geeft. Het is toch spannend, als je niet samen hebt geslapen, en op het punt staat elkaar voor het eerst te zien straks in trouwkleding. De bruidegom haalde de bruid op bij hun thuis, waar ook de first look plaatsvond, om vervolgens samen met de kinderen een trouwreportage te in het bos te maken alvorens naar de trouwlocatie aan het strand te rijden in een fantastisch oud volkswagen busje!

De ceremonie werd voltrokken op het strand bij Club Zand bij Castricum aan Zee, waar het bruidspaar samen met hun gasten ook genoten van een receptie, diner en natuurlijk een spetterend feest. 

De dag werd afgesloten met een trouwreportage van enkel het bruidspaar op het strand tijdens golden hour, het mooiste fotografische en meest romantische licht van de dag.