Een bruiloft in oud Delft

Bruiloft in het oude stadscentrum van Delft


De Dag van A&V

De bruidegom maakte zich klaar in zijn ouderlijk huis, en de de bruid op het gemak in hun gezamenlijk thuis. Beiden wensten foto’s van dit moment, maar gezien de locatie van het ouderlijk huis van de bruidegom op 30min rijden was, zijn deze foto’s gemaakt door een second shooter (ByRooz Photography, de edit is natuurlijk wel door mij verricht). Dit is een service is ik altijd aanbied: je trouwt ten slotte maar een keer, dus als je dan goede foto’s wenst, regel ik altijd een geschikte oplossing.  

De bruidegom haalde vervolgens in een prachtige oldtimer de bruid thuis op voor de first look en de trouwreportage, om vervolgens te trouwen in de prachtige trouwzaal van museum Prinsenhof te Delft. Na de ceremonie volgde er nog een trouwreportage in het oude stadscentrum, en een ceremonie in de oude kerk. 

Na deze ceremoniële onderdelen, verplaatste het gezelschap naar Kasteel Rhoon voor receptie, diner en het feest. Het was een zon overgoten en liefdevolle dag, bedankt dat ik hem mocht vastleggen!